Activiteiten op reservering


Een bedrijfsuitje, familiefeest, vriendenuitje of kinderfeestje?
Bij De Dorpstuin zijn er vele mogelijkheden. 
We gaan graag in overleg om een geschikt programma op maat te maken voor jullie groep.
Met 1 of meerdere van onderstaande activiteiten. Eventueel gecombineerd met lekker eten en drinken. 

Activiteiten op reservering:
-Wanneer heb jij voor het laatst met een stenen knots en een mammoet naast je zij rondgelopen? Mocht dat lang geleden voor je zijn geweest, zoek dan bij ons het avontuur op in de Escape room naar de prehistorie! Geen zorgen, we besparen je een broekje van een berenvel. Maar dan moet je wel weten terug te keren naar het heden.

-In deze GPS City game heeft julie oudoom Hendrikus van Barneveld in zijn leven een fortuin opgebouwd en laat naar verluid zo’n 750 miljoen euro na. Het levensmotto van Hendrikus was: Geniet van het leven, geniet van geld uitgeven! Daarom krijgt ieder team een smartphone mee met daarop 1 miljoen euro!!! Jullie krijgen ongeveer twee uur de tijd om zoveel mogelijk geld uit te geven.

-Is de groep te groot voor de Escaperoom, dan zijn de Escapekisten precies de juiste keuze. Het spel is nog in ontwikkeling, klaar medio juli. 

-Lasergamen kan in ons gevarieerde stukje bos op ons mooie terrein bij De Dorpstuin. Geniet van een optimale buitenbeleving. Opzwepende muziek en enthousiaste instructeurs maken Lasergamen een feestje. 

-Een kinderfeestje te vieren? We hebben 3 mooie kinderfeestjes samengesteld.
*Kinderfeestje Lasergamen. De kinderen worden begeleidt door een ervaren instructeur die het feestje compleet maakt. U kunt zelf kijken of rustig aan de buitenbar een drankje doen, terwijl de kinderen zich vermaken.  Duur 1 uur of 1,5 uur.
*Kinderfeestje Soft handboogschieten / Beach sport en spel / Rond de tafel. Een korte uitleg van een instructeur en de kinderen mogen samen met de ouder/begeleider op eigen tempo het programma invullen. Actieve rol van de ouder/begeleider tijdens het feestje. Duur 1,5 tot 2 uur. 
*Kinderfeestje Minigolf (vanaf medio juli). Een korte uitleg van een instructeur en de kinderen mogen samen met de ouder/begeleider op eigen tempo het programma invullen. Actieve rol van de ouder/begeleider tijdens het feestje. Duur 1,5 tot 2 uur. 

-Introductie programma's onderwijs. Vele mogelijkheden, altijd in overleg samen te stellen programma. 

-Teambuilding en groepsspelen in vele vormen. Altijd in overleg samen te stellen programma.