Op zoek naar een leuke locatie voor jullie feestje?

 


Wordt dit jaar het jaar van de feestjes? Wij weten zeker van wel.

We hebben op ons terrein verschillende plekjes waar je een heerlijk feestje kan vieren, dit kan zijn met je voeten in het zand op één van onze beachvelden, of met z'n alle in onze sfeervolle 'tuinkamer' of misschien wel op een uitgestrekt grasveld met alle ruimte en voor de wat grotere groepen is er zelf een mogelijk onder onze nieuwe shelter op de binnenplaats. 

Wij kunnen jullie feest volledig verzorgen met het heerlijkste gebak, een gewoon goeie borrelplank of misschien zelfs wel een compleet koud,warm buffet of royale Bbq. We werken met de beste cateraars samen om er voor jullie een heerlijke dag van te maken. 

 

Aangezien we volop in een prachtige groene natuur zitten kunnen we het niet te laat maken, dus de feestjes die je bij ons viert spelen zich vooral in de middag tot aan de vroege avond af. 

 

En natuulijk zorgen we er voor dat de kinderen net zo goed gezellig mee kunnen feesten met een op maat gemaakte buffettafel, lekker veel speelgoed en voldoende ruimte! 

 

Er is vanalles mogelijk en we staan zeker open voor jullie gave ideeen! Neem contact op en we maken er samen een top feest van! 

 

Dus weet weet vier jij jouw volgende verjaardag, babyborrel, bruiloft, reunie, jubileum of zomaar feestje wel in De Dorptuin! 

 

 

 


 

Reserveer of neem contact met ons op!

 

 

 

Contact ons direct!